Hledáte krásnou manželskou postel do vaší ložnice, která je pěkná na pohled, ale také něco vydrží? Ať už ji hodláte podrobit nárazové zátěžové zkoušce anebo s ní chcete počítat po celý svůj zbytek života, tak výběrem postele z masivního dřeva neuděláte žádnou chybu, protože ta vás ve svých parametrech rozhodně nezklame. Pokud se chcete pohodlně vyspat, zvolte si dřevěnou postel 180×200 cm, neboť tyto rozměry jsou zárukou, že budete mít dost místa, ať už ji budete sdílet s kýmkoli – třeba s manželem, a příležitostně i s vašimi malými dětmi, které takovým příjemným spaním mezi svými rodiči jistě také nepohrdnou.

dřevěná postel

Na posteli z masivního dřeva se vyspíte zaručeně do růžova. Na váš spánek má totiž zásadní vliv nejen kvalitní matrace, ale také kvalitní rám postele. A právě zárukou takové kvality je dřevo z masivní borovice. To je pevné, stabilní a unese i velkou zátěž. Navíc pěkně voní a můžete si být jisti tím, že nebudete spát na ničem jiném, než je opravdové sto procentní dřevo bez chemie, která by mohla ohrozit vaše zdraví. A to je velký rozdíl mezi tím, zda si zvolíte nábytek z masivu anebo nábytek z dřevotřísky, která se svými kvalitami s masivem nemůže v ničem srovnávat a hrozí, že vás díky v ní obsaženým lepidlům rozbolí hlava.

dřevěná postel

Na posteli z masivu se vám bude skvěle relaxovat i spát, protože budete mít pocit, že ležíte v srdci voňavého lesa, a že na vás ze všech stran dýchá příroda. Navíc je na ni krásný pohled.

A ještě lepší je to, že se skvěle hodí do všech typů interiérů. Ať už ji postavíte na chatu, do rustikálního interiéru anebo do moderně zařízeného bytu podle aktuálních trendů, všude skvěle zapadne a bude se skvěle doplňovat s libovolnými jinými kusy nábytku. Navíc, pokud náhodou někdy dojde k tomu, že byste svou postel nějak poškodili, pomoc je snadná – postižené místo stačí znovu přebrousit a nalakovat a je po starostech.